Bevæget Hans Pilgaard: Jeg ville ønske, at min far kunne se det

Underholdning
Hans Pilgaard får en drøm til at gå i opfyldelse, når han toner frem på TV 2 Charlie med talkshowet "Hos Hans". (Foto: Foto: Petra Kleis/TV2)

Hans Pilgaard har fået sit eget talkshow og får besøg af Søs Egelind, Rasmus Botoft, Bodil Jørgensen og Martin Buch.

Når Hans Pilgaard toner frem på TV 2 Charlie i talkshowet "Hos Hans", er der specielt én person i hans liv, som han ville ønske kunne se det.

Den nu 54-årige populære tv-vært mistede sin far i 2012, og midt i stoltheden over at have fået sit eget talkshow, er Hans Pilgaard trist over, at hans far ikke kan kigge med, fortæller han i et interview med BT:

- Han sagde tit, at han var stolt af mig og var meget optaget af, at det gik mig godt. Han var virkelig gammeldags optaget af, at jeg havde et arbejde, at jeg gjorde mit bedste, og at jeg fik ros for dét, jeg lavede. Og han forsvarede mig, når der var nogen, der var efter mig, når der var nogen, der talte grimt om mig. Så kunne han godt blive spids.

Farens død slog Hans Pilgaard ud af kurs - og det selvom, at de havde deres indbyrdes kampe og det var hårdt at være en del af:

- Jeg savner ham. Det gør jeg. Og det er vildt, for i virkeligheden var han både min kriger og min helt.

Drøm om eget show

Talkshowet "Hos Hans" sendes første gang 26. marts på TV 2 Charlie. Det bliver dagen, hvor Hans Pilgaard får forløst en tv-drøm.

- Jeg har siddet i "Hvem vil være millionær" og nydt de øjeblikke, hvor man kunne få samtaler til at stikke af i alle mulige retninger, fordi spørgsmålene var en god anledning til at stille underlige, anderledes spørgsmål, sagde Hans Pilgaard fornylig til Ekstra Bladet, og afslørede dermed, hvad hans gæster kan forvente at få af spørgsmål, når de gæster "Hos Hans".

Gennem årene har Hans Pilgaard lavet "Mandagschancen", "Den store klassefest", "Go’ Aften Danmark", rejseprogrammer med Jørgen Leth og måske ikke mindst "Hvem vil være millionær".

I den første udgave af "Hos Hans får Hans Pilgaard besøg af Søs Egelind, Rasmus Botoft, Bodil Jørgensen og Martin Buch. Foto: Petra Kleis/TV2