Populær TV 2-vært får nyt job: Har drømt om det i årtier
Hans Pilgaard sammen med Jørgen Leth, som han har rejst med i forbindelse med rejseprogrammer på TV 2. Foto: Sara Gangsted/Ritzau Scanpix/arkiv
TV 2-værten Hans Pilgaard har siden 1990'erne drømt om at have sit eget talkshow. Det får han nu, når TV 2 Charlie den 26. marts blænder op for 'Hos Hans'.

Mandagschancen, Den store klassefest, Hvem vil være millionær, Go’ Aften Danmark og rejseprogrammer med Jørgen Leth.

Den mangeårige TV 2-vært Hans Pilgaard har stået i spidsen for utallige udsendelser. Alligevel har han endnu ikke haft sit eget talkshow. Men det får han nu, når TV 2 Charlie den 26. marts blænder op for talkshowet ’Hos Hans’, skriver Ekstra Bladet.

Det er et drømmejob, der er blevet landet, forklarer den 54-årige TV 2-vært. Inspirationen til programmet er hentet hos ’Hvem vil være millionær’.

- Jeg har siddet i 'Hvem vil være millionær' og nydt de øjeblikke, hvor man kunne få samtaler til at stikke af i alle mulige retninger, fordi spørgsmålene var en god anledning til at stille underlige, anderledes spørgsmål, siger han, og det er den slags spørgsmål hans gæster kan forvente at få, når de gæster 'Hos Hans' - spørgsmål der stikker af, stikker dybt eller stikker nogen en på kassen, som han selv udtrykker det, siger Hans Pilgaard til Ekstra Bladet.

Udover sit nye talkshow står Hans Pilgaard også i spidsen for quiz-programmet ’Er der en læge til stede?’, mens optagelserne til ’Hvem vil være millionær’ er sat på standby.

via Listen To News