Ambulancen kom aldrig, da Flemming ringede: 'Det er uhyggeligt, at man får så dårlig service'

En medarbejder i lavprisbyggemarkedet Jem & Fix ringede til alarmcentralen, men 112-medarbejderen kunne ikke finde adressen i vejdatabasen. (Foto: Foto: Anders Debel Hansen / Ritzau Scanpix (arkivfoto))

En mand måtte i november opgive at få en ambulance til sin stærkt tilskadekomne kone, fordi alarmcentralen ikke kunne finde det byggemarked, hvor de befandt sig i.

En tur i Jem & Fix i Køge udviklede sig dramatisk, da Flemming Brandts hustru fik en bordplade i hovedet. Værre blev det, da han ringede til alarmcentralen.

En medarbejder i lavprisbyggemarkedet ringede til alarmcentralen, men 112-medarbejderen kunne ikke finde adressen i vejdatabasen. Det skriver sn.dk.

Ikke meget hjælp

 - Altså, alle vores leverandører kan finde herud, siger en medarbejder i Jem & Fix i sin ende af telefonen.

- Det er muligt, lyder det fra alarmcentralen 112.

- Nej ved du hvad. Det er simpelthen. Det er simpelthen for tungt det her. Farvel, siger medarbejderen.

- Nå.

Sådan sluttede alarmopkaldet. Personalet frygtede, at Jeanette Brandt havde fået kraniebrud, og derfor blev det besluttet, at Flemming Brandt selv måtte køre sin kone, der blødte voldsomt fra hovedet, til Køge Sygehus.

”Det er uhyggeligt”

Efterfølgende har parret modtaget en undskyldning over forløbet fra politiet, som håndterer Alarmcentral Øst. Men Flemming Brandt er både rystet og vred. Han har nu valgt at politianmelde ledelsen af alarmcentralen.

- Det er uhyggeligt, at man får så dårlig service, når man ringer til alarmcentralen. Vi vidste jo ikke, hvor alvorligt Jeanette var kommet til skade. Og hvad nu, hvis det havde været et trafikuheld, siger han til sn.dk.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra chef for Center for Beredskabskommunikation, Lene Gisselø Maaløe.