12-årig realitystjerne bliver tv-vært

Underholdning
Morten Resen glæder sig til at dele studiet med den kun 12-årige Rachel. (Foto: Foto: Foto: Per Arnesen/TV 2)

Rachel fra Årgang 0 skal være Morten Resens medvært for en dag.

At være født på det helt rigtige tidspunkt kan åbne døre i underholdningsbranchen.

I hvert fald har det skaffet 12-årige Rachel adgang til danskernes tv-skærme, siden TV 2 i år 2000 startede med at følge hende og hendes forældre i dokumentarserien Årgang 0. Og nu skal den purunge pige være medvært for en dag i programmet "Go'aften Danmark". Det skriver Billed-Bladet.

Dermed rykker den lille tv-stjerne endnu tættere på sin drøm om en professionel karriere i branchen.

- Jeg kunne godt tænke mig at blive tv-vært, måske lidt ligesom Christiane Schaumburg-Müller fra "Vild Med Dans", eller måske journalist, siger den skærmvante 12-årige til Billed-Bladet.

Rachel skal sige godaften til danskerne sammen med den faste vært, Morten Resen, og det glæder hun sig til. Den unge pige fra Aabenraa får også lov til at være med til at planlægge programmet og køre sit helt eget interview.

Også Morten Resen ser frem til at dele spotlyset. Han er nemlig stor fan af dokumentarprogrammet, som følger fire børn født i år 2000.

- Jeg glæder mig helt vildt. Rachel er min yndlingsfigur i "Årgang 0", hvis man kan sige det sådan. Hun er så meget sig selv. En ener, jeg ikke kan andet end holde af. Og så er hun klog. Jeg får ikke et ben til jorden, lyder de rosende ord fra den 33-årige vært.

Kilde: Billed-Bladet.