Wozniacki møder formstærk spiller i Eastbourne

Sport
Caroline Wozniacki kan torsdag spille sig semifinalen i Eastbourne. (Foto: Foto: Glyn Kirk/AFP)

Torsdag eftermiddag møder Caroline Wozniacki Ashleigh Barty, som vandt en græsturnering tidligere på måneden.

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki fører 2-0 i indbyrdes kampe mod Ashleigh Barty, inden de to spillere mødes i kvartfinalen ved græsturneringen i Eastbourne torsdag eftermiddag.

Men det er en formstærk australier, der venter på den danske verdenstoer. Barty kommer nemlig med en frisk turneringssejr i bagagen.

Verdens nummer 17 vandt græsturneringen i Nottingham tidligere på måneden. Og i det hele taget har Barty haft en fin sæson. I double har hun vundet to store turneringer i år. I Miami og i Rom.

Ved den seneste grand slam-turnering, French Open på grusset i Paris, var Barty tæt på at besejre den tidligere verdensetter Serena Williams. Barty tabte til sidst i tre sæt.

Wozniacki slog senest Barty ved grusturneringen i Madrid tidligere i år. Danskeren sejrede ved den lejlighed med cifrene 6-2, 4-6, 6-4.

Turneringen i Eastbourne bruges som optakt til grand slam-turneringen Wimbledon. Det går løs på Londons berømte græsbaner i næste uge.

Wozniacki og Barty skal i aktion torsdag som kamp nummer to på centre court, hvor kampen forinden tidligst går i gang klokken 13.30 dansk tid.

/ritzau/