Vraget i X Factor: Millioner ser ham på Facebook

Underholdning
Michael Dandanells største hit på Facebook er en coverversion af "It's a Heartache". Den er blevet set mere en 13 millioner gange. (Foto: Lasse Lagoni/TV2)

Michael Dandanell er langt fra færdig som musiker, selv om han røg ud af talentkonkurrencen

Han lagde ikke skjul på sin skuffelse, da han røg ud af ”X Factor”-lørdag aften. Michael Dandanell måtte lade livet i 5-Chair-challenge, da hans mentor, Oh Land, på dramatisk vis sendte ham hjem.

Men der bliver ikke skruet ned for musikken hos den 50-årige tidligere mekaniker. Han hitter nemlig kæmpestort på Facebook, hvor hans fans skal tælles i hundretusindevis.

– Det er fuldstændig vanvittigt, fortæller han til TV2 om sit musikprojekt på Facebook. Her lægger han ofte videoer op på sin side, og succesen er til at tage at føle på. Han var 400.000 følgere og hans videoer er blevet set mange millioner gange.

Michael Dandanell lægger videoer op, hvor han synger duet med en række kendte stjerner som Kylie Minogue og James Blunt. Det kan lade sig gøre via app’en Smule, der gør, at alle pludselig kan synge duet med verdensstjerner. Uden at møde hinanden.

Selv om Michael Dandanell har masser af succes på nettet, er han træt af ikke længere at være en del af ”X Factor”.

- Selv om jeg blev pisseskuffet, så synger jeg videre. For det betyder ikke så meget, hvad en enkelt dommer mener. Kvalitet kan jo ikke holdes nede.