Vild med dans-deltager: Tæt på at stoppe for at få børn

Underholdning
Danseren Michael Olesen og kæresten Joan Divine forsøger at finde ro til at få børn. (Foto: Foto: Erik Refner/Scanpix/arkiv)

Det var publikums kærlighed, der fik Michael Olesen til at fortsætte i Vild med dans. Nu står han til at tage titlen sammen med Sofie Lassen-Kahlke.

Et par shows inde i sin 11. sæson som deltager i det populære TV 2-program Vild med dans fortæller den professionelle danser, Michael Olesen, at han har overvejet at stoppe med danse hen over skærmen i den bedste sende tid.

Ifølge Se og Hør fortæller han til BT, at han og kæresten i årevis har prøvet at få børn.

Michael Olesen har tidligere været dannet par med eks-taekwondo-kæmperen og Vild med dans-deltageren, Lisa Lents, men i 2011 blev han kæreste med stripperen Joan Divine. I 2013 flyttede parret sammen og købte i 2014 hus i Hørsholm.

- Jeg var meget tæt på at sige, at sidste år var mit sidste. Men den kærlighed, jeg fik fra seerne og specielt fra publikum i Horsens på finaleaftenen, var ubeskrivelig. Det var det største. Og det gav mig blod på tanden til at tage et år mere, siger han til BT.

For at finde tid og ro til at få drømmen om børn til at blive virkelighed har Michael Olesen taget orlov fra sit job som civilingeniør i MT Højgaard & Schultz.

- Det er noget, som tærer sindssygt meget på psyken, når det desværre ikke lykkes, som man gerne vil. Men vi har et klart ønske om at fortsætte kampen. Men for at jeg kunne blive ved med at være der, var det vigtigt for mig at få orlov, trække stikket og have noget tid til Joan og mig selv, siger den 34-årige Michael Olesen til BT.

Hvis ikke Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen vinder dette års Vild med dans, så tager bookmakerne meget fejl. Foto: Martin Sylvest/Scanpix

Tæt på titlen

Michael Olesen bedste placering i Vild med dans er en tredjeplads, som han opnåede sammen med Anne-Grethe Bjarup Riis i 2008.

Men det er ikke usandsynligt, at han stryger helt til tops i indeværende sæson. Her er hans partner Sofie Lassen-Kahlke, og parret spås af bookmakerne til at vinde den 14. udgave af Vild med dans.

Michael Olesen dansede med eks-kæresten Lisa Lents i 2009, hvor racerkøreren Casper Elgaard og Vickie Jo Ringgaard dansede sig til tops.

Han har desuden danset med Anne Louise Hassing, Dicte, Pia Allerslev, Camilla Bendix, Mette Blomsterberg, Line Kruse, Karen Mukupa og Laura Bach.