Vild med dans-deltager: Ekskæreste levede dobbeltliv

Underholdning
Dansen heler Daks knuste hjerte. (Foto: Foto: Martin Sylvest/Scanpix)

Den dynamiske kok Dak Wichangoen har fundet sig selv og en masse kærlighed i "Vild med dans".

Hun er et stort smil, når hun lader sig føre rundt af Thomas Evers Poulsen på gulvet i "Vild med dans", men fredag aften lod kokken Dak Wichangoen tv-seerne komme tæt på den hjerteknusende oplevelse, der faktisk var startskuddet til, at hun sagde ja til at være med i showet.

Et hårdt brud med en ekskæreste, hun havde været sammen med i ti år, vendte op og ned på hendes liv.

- Jeg mistede mig selv i en alder af 30 år. Jeg troede, jeg havde fundet mig selv og min plads i livet, og pludselig måtte jeg starte helt fra bunden, fortæller Dak Wichangoen.

- Men hvor går man hen og finder sig selv? Det er kommet bag på mig, at det er her i "Vild med dans". Men den glæde, der er ved at være her og være sammen med folk, hjælper mig til at finde mig selv igen, siger hun.

I udsendelsen fredag aften fortalte kokken, hvordan ekskæresten havde levet et dobbeltliv, og hvordan det knuste hende at finde ud af det. Til at starte med lagde hun al sin energi i sit job, og først sagde hun faktisk nej til at være med i "Vild med dans".

Men så hankede hun op i sig selv.

- Jeg besluttede, at jeg ikke skulle sidde derhjemme og græde snot. For jeg er bedre end det. Jeg ville gerne nyde livet og fokusere på at være mig igen, og det gjorde, at jeg sagde ja. Jeg ville bare gerne have noget nyt at stå op til, siger hun.

Det er kommet bag på hende, hvor meget opbakning hun har mærket i programmet.

- Jeg føler mig så elsket af dem hjemme i stuerne, for uden dem var det ikke lykkedes at komme så langt.

- Det er så vildt at mærke den kærlighed udefra. Det har jeg aldrig prøvet før. Det er meget overvældende, siger hun.

På fredag står hun igen på dansegulvet i "Vild med dans".

/ritzau/