Vejle-træner er uenig i grunden til viceanførers exit

Sport
FC Nordsjælland-Vejle (Foto: Claus Bech/arkiv/Ritzau Scanpix)

Adolfo Sormani er ikke enig med Nicolaj Madsen i, at han ikke fik nok spilletid i Vejle.

Før kampen mod AC Horsens fredag aften meddelte Vejle Boldklub, at Nicolaj Madsen har fået ophævet sin kontrakt med oprykkerne.

Vejle meldte ud, at ophævelsen skyldtes, at viceanføreren søgte mere spilletid, end han fik i Vejle, hvor han har fået spilletid i fem ud af syv kampe i Superligaen i denne sæson.

Derfor er Vejle-træner Adolfo Sormani heller ikke helt enig i Nicolaj Madsens grund til at smutte.

- Jeg er uenig i beslutningen, men det er en del af fodbold. Han ønskede at spille mere, men efter min mening spillede han meget. Vi må ikke glemme, at han startede sent på grund af en skade.

- Jeg talte med Nicolaj Madsen i går (torsdag, red.). For at være ærlig er jeg ikke glad, men hvis han er glad, og det her virkelig er det, han ville, så er jeg glad på hans vegne, siger Vejle-træneren.

Adolfo Sormani er specielt ked af Nicolaj Madsens afgang på grund af hans betydning for holdet.

- I mine øjne gjorde han meget i forhold til mentalitet og personlighed. Han var en nøglespiller for mig, og jeg er nødt til at respektere hans valg.

- Jeg ønsker ham alt det bedste i hans fremtidige karriere, og jeg vil aldrig glemme, hvad han har gjort for klubben. Han er en del af vores familie, siger Adolfo Sormani.

Vejles tekniske chef, Jacob Krüger, mener, at man er fint dækket ind efter Nicolaj Madsens afgang.

- Vi har nogle få timer til at se, hvad der kan ske. Hvis der sker noget, så skal det være transferfrit.

- Vi har fem dygtige midtbanespillere, og hvis der skal en erstatning ind, så skal det være en spiller, som er bedre end dem, siger Jacob Krüger.

/ritzau/