Ulf Pilgaard efter sygemelding: "Jeg havde sgu ondt"

– Der er ingen grund til at blæse det her op. Jeg er altså ikke døende. Jeg havde rigtig meget ondt i maven, siger Ulf Pilgaard. (Foto: Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix/arkiv)

Det går fremad med helbreddet, lyder det fra den 77-årige skuespiller Ulf Pilgaard, der forventer snart at være tilbage i Cirkusrevyen.

Cirkusrevyen måtte mandag melde ud, at en af revyens store stjerner, 77-årige Ulf Pilgaard, var ved at komme sig ovenpå en sygdom og skulle erstattes af kollegaen Henrik Koefoed.

Men Ulf Pilgaard er i bedring, fortæller han til Ekstra Bladet.

– Ja, det har været noget skidt. Jeg havde sgu’ ondt. Jeg gik på scenen og havde pisse-ondt for at sige det, som det var. Men nu går det meget bedre. Medicinen hjælper, og jeg er hurtigt tilbage igen. Det kan jeg godt love for, siger han til avisen.

Han understreger samtidig, at man ikke skal tage rygterne om hans snarlige død alvorligt.

– Der er ingen grund til at blæse det her op. Jeg er altså ikke døende. Jeg havde rigtig meget ondt i maven – og ja – jeg trak den i ørerne med at gå til lægen. ’Typisk mænd’ – som Amalie Dollerup sagde, lyder det fra Ulf Pilgaard.

Han fortæller, at det er et ukompliceret mavesår, der driller ham. Det er opstået på grund af noget hjertemedicin, han ikke kan tåle. Men det er det kommet styr på nu, lyder det fra skuespilleren, der forventer at være tilbage i Cirkusrevyen i den kommende weekend.