Uhyggeligt fund Nyfødt dreng ædt af varaner

Krimi
Sådan ser en thailands varan ud. (Foto: Ritzau Scanpix)

En pose på en søbred i Thailand viste sig at indeholde en uhyggelig hemmelighed.

En flok drenge legede uskyldigt ved søbredden i Nakhon Si Thammarat i det sydlige Thailand, da en af dem pludselig fangede en underlig lugt. Kort efter fik han øje på en pose – med et uhyggeligt indhold.

I den lå nemlig liget af en nyfødt dreng, som var blevet frygteligt tilredt – alle hans indre organer var blevet flået ud.

Drengene fik fat på en sikkerhedsvagt, der tilkaldte politiet. De kunne hurtigt konstatere, at babyen i posen havde været død en eller to dage. Og de mente ligeledes, at babyens voldsomme bidesår var forårsaget af varaner, der holder til i søen og normalt lever af fisk eller affaldsrester.

Myndighederne undersøger nu liget for at fastslå, og babyen var i live, da han blev droppet i søen og dermed blev dræbt af varanerne. Eller om han var død inden da.

– Vi tror, en hensynsløs mor har smidt babyen i vandet eller stillet efterladt på bredden, før den blev angrebet af varanerne. Nu vil vi undersøge overvågningskameraer i nærheden for at finde og arrestere hende. Liget bliver lige nu obduceret og grundigt undersøgt på hospitalet, fortæller politimajor Jittakorn Konglhue ifølge Daily Mirror.

Fakta

VARANER

Varaner er ifølge Wikipedia en slægt af middelstore og store øgler, der kan blive fra 25 cm til 3,1 meter langer. De findes i Afrika,  Afrika, Sydasien, Sydøstasien, Ny Guinea og Australien. Varaner er rovdyr, og flere af dem har en giftkirtler i underkæben, der hjælper til med at dræbe byttet.

Den største – og nok mest kendte – art i varanfamilien, er komodo-varanen, der kan blive over 3 meter lang og veje omkring 70 kilo.