TV2-vært skal under kniven

Film og TV
Miriam Zesler fik sin operation udskudt på grund af corona-krisen men skal nu under kniven. (Foto: Ritzau Scanpix)

TV2-værten Miriam Zesler opdagede en bule under maveskindet og skal nu opereres for mavebrok. 

- Går der lidt tid, før vi ses på News igen? Ja, det gør der. Det er der flere grunde til, skriver Miriam Zesler i et opslag på Facebook. 

Her forklarer hun, at TV2 som en corona-foranstaltning har lukket for muligheden for at sidde to værter sammen i studiet på samme tid. 

- Derfor er der lidt længere mellem gensynet med os, end vores vagtplanlægger plejer at dyrke, skriver Miriam Zesler, som i samme åndedrag fortæller, at hun skal mandag skal under kniven. 

- Og så er der en operation mandag formiddag, skriver hun. 

- Jeg skal have syet mavemusklerne sammen, plejer jeg at forklare for ikke at sige, at jeg har mavebrok, der skal klipses sammen i en kikkertoperation, som lyder knap så charmerende. Jeg opdagede en lille bule under mit maveskind for et halvt år siden, og efter scanninger og at have rådført mig med dem, der ved noget om den slags, besluttede jeg mig for at få det fikset, inden det kunne blive et problem, skriver Miriam Zesler. 

TV-værtens skulle have været opereret tidligere, men så kom coronakrisen.

- Aflysning. Udskydelse. Lang pause. Nu er knive, skalpeller og de seje kitler så småt i gang igen på operationsstuerne, og jeg indtager en af dem på langs mandag, fortæller værten, som lørdag blev testet for coronavirus. 

- Torsdag indførte myndighederne nye regler om obligatoriske tests inden en operation, og lørdag cyklede jeg ud til Bispebjerg Hospital efter en elektronisk garanti om den sidste ledige tid på en sms og blev podet. To be continued. Med eller uden brok. Men kun uden covid-19, skriver hun.