To mænd efterlyst for drabsforsøg

Nyheder
Disse to mænd, Ali Mohamad Hamo (tv) og Farad Atounou er efterlyst for drabsforsøg i Holstebro lørdag den 25. april 2020. (Foto: Midt- og Vestjyllandspoliti/ Scanpix)

Tre mænd meldte sig selv efter knivstikkeri i weekenden. Politiet efterlyser to navngivne mænd på 20 og 22 år.

Efter en episode med farlig vold i Holstebro lørdag aften er politiet torsdag gået ud med en offentlig efterlysning af to formodede gerningsmænd.

Under et sammenstød på Thorsvej blev to mænd stukket med kniv i henholdsvis låret og maven. De to ofre, der er 24 og 25 år, er uden for livsfare.

Torsdag morgen meldte tre mænd sig selv til politiet, og i et efterfølgende grundlovsforhør blev de varetægtsfængslet i fire uger.

De er sigtet for drabsforsøg, men dommeren mente, at der "kun" er begrundet mistanke om, at de er skyldige grov vold, skriver TV MidtVest.

Mændene erkender, at de var til stede, men nægter sig skyldige. Den ene kunne ifølge TV MidtVest dog erkende, at han i nødværge slog et af ofrene i baghovedet med en sten.

Ingen af mændene kærede afgørelsen til Vestre Landsret.

Grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre, da politiet stadig leder efter to navngivne mistænkte i sagen.

Den ene er den 20-årige Ali Mohamad Hamo, mens den anden er 22-årige Farad Atounou.

Midt- og Vestjyllands Politi opfordrer i en pressemeddelelse folk, der kender til deres opholdssted, til straks at kontakte politiet.

I øvrigt håber politiets efterforskere fortsat at få kontakt med eventuelle vidner i sagen.

/ritzau/