Tidligere tv-vært sætter bolig til salg: Kan tjene millioner

Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jakobsen sælger lejligheden på Frederiksberg. (Foto: Foto: Martin Sylvest Andersen/Ritzau Scanpix (arkiv))

Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jakobsen sælger efter tre år deres lejlighed på Frederiksberg til mere end tre millioner end de gav for den.

Den danske mediedarling og creme-dronning Andrea Elisabeth Rudolph har sammen med sin mand, Claus Møller Jakobsen, sat lejligheden på Frederiksberg til salg.

Den 41-årige tidligere tv-vært og den jævnaldrende tidligere håndboldspiller blev gift sidste år og skiller sig således nu af med den 195 kvadratmeter store taglejlighed på Paludan Müllers Vej - en sidegade til Frederiksberg Allé.

Lejligheden har ramt markedet med en pris på 11.250.000 kroner. Det giver ifølge Boliga.dk en kvadratmeterpris, der ligger lidt over de priser, som kommunens lejligheder ellers sælges for.

Ifølge Boliga.dk bliver ejerlejligheder i Frederiksberg Kommune i gennemsnit solgt for godt 44.000 kroner pr. kvadratmeter, mens udbuds-kvadratmeterprisen på Rudolphs lejlighed løber op i 57.692 kroner.

På den gode side af tre millioner

Da parret købte lejligheden i januar 2015 havde den kun været til salg i tre dage. Dengang købte de for otte millioner kroner og kan således - hvis prisen fastholdes - hente på den gode side af tre millioner kroner ud af investeringen.

"Udsøgt liebhaveri"

Det er ikke kun postnummeret, der er med til at gøre Rudolph-Jakobsen-familiens lejlighed eksklusiv.

Mægleren beskriver kvadratmeterne som "udsøgt liebhaveri" og skriver videre i sin salgsannonce, at lejligheden er renoveret og blandt andet har loft til kip.

Og så er der også både tagterrasse, altan og privat garage.

Mine, dine og vores børn

Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jacobsen har i alt fem børn. Andrea har datteren Isolde fra et tidligere forhold, mens Claus har Alma og Oskar fra tidligere forhold. Sammen fik de i september 2015 sønnen Alfred, og i marts sidste år fik parret sønnen Arthur.

Sælger også fritidshuset

Ifølge Se og Hør har Andrea Elisabeth Rudolph og hendes familie også sat deres fælles fritidsbolig til salg. Den har været i familiens eje siden 1996 og ligger ved Sjølund i Sønderjylland.

Her blev prisen fornylig sat ned med 300.000 kroner til 2.995.000 kroner. Andrea Elisabeth Rudolph ejer ifølge Se og Hør en femtedel af boligen.

Se Andrea Elisabeth Rudolphs og Claus Møller Jakobsen lejlighed her