Svingende Thorbjørn Olesen føler sig tæt på sit gode spil

Sport
2. runde - Made in Denmark (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Thorbjørn Olesen klarede med nød og næppe cuttet ved Made in Denmark. Han ser frem til at forbedre sig lørdag.

Thorbjørn Olesen skulle fredag forbedre sit spil ved European Tour-turneringen Made in Denmark efter en skuffende første runde torsdag.

Det gik da også bedre, da han lige akkurat klarede cuttet og dermed er videre til finalerunderne, der spilles lørdag og søndag. Han gik runden i 69 slag, tre slag under par.

- Jeg spiller ikke rigtig godt, men det føles, som om jeg er tæt på. Jeg er lige ved at være der.

- Jeg føler mig komfortabel over bolden og føler, mit setup er godt. Jeg skal bare lige finde det sidste, siger Thorbjørn Olesen.

Der var højt solskin i Silkeborg, og Thorbjørn Olesen, der jagter en plads på Europas Ryder Cup-hold, var dagens store omdrejningspunkt.

Et stort publikum fulgte ham rundt fra hul til hul, men det var en blandet omgang golf, de fik at se.

Generelt havde han en svingende dag, hvor han hele tiden lå på grænsen til cuttet. På tiende hul var han helt ude i skoven for at slå, men runden efter lavede han en flot eagle.

- Der er ikke så langt til top-10. Der er 36 huller tilbage, og alt kan ske.

- Der er selvfølgelig et par stykker, der er trådt lidt fra feltet. Men jeg må prøve at arbejde mig lidt op i morgen og komme tættere på de førende, siger Thorbjørn Olesen.

Lørdag begynder finalerunderne ved Made in Denmark. Olesen er på en delt 55.-plads, før de begynder.

Thorbjørn Olesens to konkurrenter til Europas Ryder Cup-hold, Eddie Pepperell og Matthew Fitzpatrick, gik også videre, men ligger begge uden for top-30.

/ritzau/