Edinson Cavani? Nej. Radamel Falcao? Heller ikke. Neymar? Niks.
Jamen, hvad så med Mario Götze, Mario Gómez og Gonzalo Higuain? Nej, nej og atter nej.
Den engelske Premier League, der går i gang i dag, og som mange kalder verdens bedste fodboldliga, har tilsyneladende fået svært ved at tiltrække verdens mest eftertragtede spillere.
Sommerens transfervindue har været bemærkelsesværdig på to måder: For det første har en række af spillets største angrebsprofiler været til salg. For det andet har de alle valgt at skifte til klubber i andre lande end England.
- Vi har fået nogle pengestærke klubber som Paris Saint-Germain, Monaco og nogle klubber ude øst på, konstaterer den tidligere Liverpool-spiller Jan Mølby, der i den nye sæson skal dække Premier League for Viasat.
- Den slags klubber er nødt til at bruge et hav af penge for at tiltrække de store stjerner, og det gør de så, hvorimod i Premier League er der stadig et regnskab, der skal gå op, lyder forklaringen fra Mølby.
Det er usædvanligt, at sommeren i stedet har handlet om, hvilke stjerner der gerne vil væk fra deres engelske klubber.
Gareth Bale er fristet af at skifte fra Tottenham til Real Madrid, mens Luis Suarez og Wayne Rooney vist bare er fristet af at skifte henholdsvis Liverpool og Manchester United ud med en anden klub.
Men der er alligevel så meget substans i ligaen, at det blot er et forbigående fænomen, at græsset er grønnere i andre lande, mener Jan Mølby.
- Om 10-15 år vil Premier League stadig være attraktiv. Er PSG det? Er Monaco? Premier League skal nok vinde sin plads igen som den mest attraktive fodboldliga, det er jeg slet ikke i tvivl om, lyder Mølbys vurdering.
En anden ekspert Peter Kjær peger på, at de bedste engelske klubber i disse år halter en smule efter konkurrenterne i Europas øvrige topligaer i Spanien og Tyskland. Her finder man cremen af europæisk fodbold netop nu.
- De store klubber i England er klar over, at hvis de virkelig skal forstærke sig, så skal de nok kigge mod Real Madrid, Barcelona og de store tyske hold for at hente spillere, og det kan de ikke.
- Vi så også i Champions League i sidste sæson, at engelske hold ikke har den succes, de har haft tidligere. Så det er nok udtryk for, at der nu er andre klubber og ligaer, der også præsterer godt, vurderer Peter Kjær.
Blandt Premier Leagues topklubber har Manchester City hidtil været mest aktiv i transfervinduet
Klubben har stået for tre af de største handler i engelsk fodbold i år med købene af Fernandinho (Shakhtar Donetsk), Jesús Navas (Sevilla) og Stevan Jovetic (Fiorentina.)
/ritzau/