Superstjerne vækket af indbrudstyv

Kendte
Eminem fik sig tidligere på måneden en alvorlig forskrækkelse. (Foto: Ritzau Scanpix)

Eminem fik ubudne gæster i sit ellers topsikrede hjem.

Selv alverdens penge er ikke nok til at vide sig 100 % sikker – ikke engang i sit eget hjem. Det måtte superstjernen Eminem sande, da han tidligere på måneden pludselig stod ansigt til ansigt med en indbrudstyv i privaten.

Det er det amerikanske medie TMZ, der har historien fra lokale politifolk

Den 47-årige rapper bor ellers i et såkaldt ”gatet community” i hjembyen Detroit, hvor man skal igennem både hegn og adgangskontrol for at komme ind på området. Derudover har Eminem ansat flere vagtfolk, der konstant patruljerer på hans grund.

Ifølge de lokale politimyndigheder smadrede indbrudstyven, der er blevet identificeret som en 26-årig mand ved navn Matthew David Hughes, en rude i køkkenet og kravlede ind. Det satte straks alarmen i gang, som vækkede Eminem. Han stod op, gik en runde i huset og fandt tyven inde i en af stuerne.

Rapperens vagter var hurtigt til stede og fik overmandet gerningsmanden, mens politiet hastede til huset. De fik overleveret tyveknægten, der nu vil blive sigtet for indbrud og hærværk mod en bygning.

Umiddelbart ser det ikke ud til, at den 26-årige havde til sinds at stjæle noget, han ville tilsyneladende bare møde sit idol personligt. Det nåede han så, inden politiet fragtede ham til Macomb County Jail, hvor han skal være, indtil sagen har været for retten. Eller han betaler kautionen, der er fastsat til 50.000 dollars.

Og Eminem? Han skal nok have en alvorlig snak med sine sikkerhedsfolk.

Gerningsmanden er identificeret som den 26-årige Matthew David Hughes. Foto: Macomb County Sheriffs office