Stripper, lærer og kylling: Se stjernernes første job

Nu om dage kender alle Brad Pitts ansigt - men i hans tidligere job skulle det gemmes væk bag en kyllingmaske. Se stjernernes overraskende joberfaringer. (Foto: Colourbox)

Hvad lavede Brad Pitt og de andre Hollywood-stjerner, før de blev berømte?

George Clooney som skosælger og Brad Pitt i et kyllingkostume.

Hollywoods mest feterede filmstjerner har ikke altid tjent kassen på charme og skuespilstalent. Faktisk havde mange af dem helt almindelige (eller knap så almindelige) job, før berømmelsen ramte.

Livsstilsmagasinet Amerikanki har samlet en liste af job fra stjernernes fjerne fortid.

Her kan man blandt andet læse, at Christopher Walken har en fortid som løvetæmmer, mens Brad Pitt gemte sit kønne ansigt væk i et kyllingekostume. Han arbejdede nemlig som maskot for fastfoodkæden El Pollo Loco.

Matthew Mcconaughey har også haft et tæt samarbejde med de fjerklædte væsner. Før han blev opdaget af filmindustrien, gjorde han rent på en kyllingfarm.

Den sjove og talentfulde Whoopi Goldberg har en fortid i den mere morbide afdeling af arbejdsmarkedet: Hun lagde nemlig makeup på afdøde personer, så de kunne se pæne ud til begravelsen. Dermed kunne hun næsten være kollega til musikeren Rob Stewart, der slog sine folder som graver på en kirkegård.

Det fremgår også af listen, at den unge mandlige skuespiller Channing Tatum tidligere har arbejdet som stripper, og at George Clooney solgte sko.

Og så plejede sangeren i rockbandet Kiss, Gene Simmons, at underholde foran tavlen i stedet for på scenen. Han var nemlig lærer, før han sprang ud som tungt sminket heavymusiker.