Sønderjyske-chef glæder sig over mange målscorere

Sport
Sønderjyske vandt fredag 2-0 over Esbjerg. (Foto: Foto: /Polfoto)

Sønderjyske-lejren moste Esbjerg og vandt 2-0. Jakob Michelsen var glad for sine alternative målscorere.

Sønderjyske tog fredag aften den fjerde Alka Superliga-sejr på stribe, da det hjemme på Sydbank Park i Haderslev blev til en stensikker 2-0-sejr over Esbjerg på mål af Marc Dal Hende og Simon Kroon.

Cheftræner Jakob Michelsen glædede sig efter kampen over, at Sønderjyske har mange forskellige målscorere, hvilket giver holdet flere strenge at spille på.

- Vi har heldigvis gennem hele sæsonen haft mange forskellige målscorere, men det var da rart at se Simon Kroon og Marc Dal Hende score i dag, hvor vi ellers manglede Nicolaj Madsen, der har været forårets profil.

- Vi ved desuden, at Johan Absalonsen og Tommy Bechmann også kan levere mål, og det giver helt sikkert flere facetter til vores spil, siger han.

Han var desuden tilfreds med sit holds indsats i sejren over Esbjerg.

- Fraset de første 15-20 minutter, havde vi fuld kontrol over det. Vi kværnede på og fik skabt det, der skulle til. Set over 90 minutter var det fuldt fortjent, at vi vandt.

- Fokus i dag var på at fuldføre vores gameplan, og det mener jeg i al beskedenhed, at vi lykkedes med, siger Jakob Michelsen.

Sønderjyskes første scoring kom efter, at et frispark blev sendt ind i feltet og efterfølgende forlænget. Det var en indøvet detalje, afslørede målscorer Marc Dal Hende.

- Vi har arbejdet meget på at slå vores dødbolde ind efter vores forsvarsspillere, som så skal forlænge den videre indover til for eksempel mig. Det er fedt, når det, vi går og øver os på i dagligdagen, lykkes, siger han.

Anfører Pierre Kanstrup mener, at Sønderjyske i øjeblikket spiller som et ægte tophold.

- Det var ikke vores bedste kamp i dag, men da vi kom foran, gik luften af ballonen hos Esbjerg, kunne vi mærke. Det viser noget klasse fra vores side, siger han.

/ritzau/