Skuespiller forbrændt i voldsom arbejdsulykke: Jeg håber branchen lærer af det

Underholdning
Jakob Oftebro skriver nu fra sygesengen. (Foto: Foto: Simon Læssøe/Ritzau Scanpix (arkiv))

Det er endnu usikkert, hvor slemt den herboende norske skuespiller Jakob Oftebro er kommet til skade ved et uheld under optagelser i Stockholm.

Den norske skuespiller, Jakob Oftebro, blev for nylig ramt af en molotovcocktail.

Uheldet skete under optagelserne af en scene til en ny serie om den svenske agent Hamilton, og Jakob Oftebro blev ramt i ansigtet.

Nu takker han alle omkring sig og skriver om hændelsen på Instagram, skriver TV 2.

"Tusind, tusind, tusind tak for al den støtte og kærlighed jeg har modtaget fra familie, læger, fans, kollegaer og venner. Det er uvurderligt", skriver han og fortsætter:

"Det går godt og forhåbentlig bliver jeg fin igen. Jeg har trods alt været heldig, det kunne have været meget værre".

Han slutter opslaget af med et håb for branchen og håber, at alle kan lære af det:

"Vi er sårbare og skal passe på hinanden. Allesammen", skriver den 32-årige skuespiller, som taler flydende dansk efter at have boet i Danmark i en årrække.

Ramt i ansigtet

Det vides endnu ikke, hvor slemt Jakob Oftebro blev forbrændt, men den norske avis VG er blevet citeret for, at han blev ramt i ansigtet.

Uheldet skete 19. maj i Stockholm og et par dage gav Jakob Oftebros manager udtryk for, at hans tilstand var alvorlig.

Svensk politi efterforsker sagen som "fremkaldelse af fare for andre", har Kjell Lindgren fra Stockholms politi sagt til VG.

Indspilning på pause

Siden uheldet er optagelserne gået i stå, fortæller Patrick Nebout, producent i Dramacop Pampas Studios, der står bag serien, til TV 2:

- Vi har sat indspilningen på pause, og vi arbejder på at finde en ny plan for, hvordan vi kan genoptage den. Vores hovedfokus nu er, at Jakob skal blive frisk så snart som muligt.

Herhjemme er Jakob Oftebro kendt fra serier og film som "Lilyhammer", "1864", "Skammerens Datter", "Guldkysten", "Broen", "Gidseltagningen" og "Flaskepost fra P".