Skab din egen personlige stil

Sponsoreret indhold:

De fleste ønsker at skille sig ud fra mængden, og finde en stil som er iøjnefaldende. For at opnå dette er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser, inden du shopper tøj. Hvad vil du gerne udstråle? Hvad føler du dig tilpas i? Og hvordan kan det passe ind i din hverdag?

En af de måder hvorpå du nemt kan skabe en personlig stil, er ved at handle second hand tøj. Med second hand tøj er du nær garanteret at ingen andre har samme bluse, bukser, sko etc., og dette er derfor en meget håndgribelig og let tilgængelig metode, til at skabe sin egen stil.

Gør unikke køb

www.the2ndedit.com har du mulighed for både at købe og sælge second hand varer. Du kan finde både tøj, sko, tasker og accessories fra flere store og kendte brands, da de er førende indenfor skandinaviske high-end brands såsom Ganni, Acne og Malene Birger. Du har derfor mulighed for at sætte et yderst eksklusivt præg på din stil.

Vælger du at handle her, er du sikker på høj kvalitet, da produkternes stand bliver tjekket grundigt igennem for fejl og mangler inden de sættes online og bliver tilgængelig for køberen. Dette gøres for at give dig som køber en god og tilfredsstillende oplevelse med dit køb. Dette tjek er også til, for at kontrollere ægtheden af alle produkter. Second hand varer er brugt før af andre, og man må derfor forvente mindre slitage på både tøj, sko og tasker. Men handler du hos the2ndedit, sikrer du dig, at dit køb er i fin stand.

At siden kun handler second hand varer af en vis kvalitet, har dermed også en betydning, hvis du ønsker at sælger dine varer herigennem, da de derfor skal være i en stand, hvor der kun fremgår let slitage.

Søg inspiration

Når du skal finde din personlige stil, er det vigtigt at tage højde for dine personlige præferencer men samtidig tænke på, at den skal passe ind i din hverdag. Det kan dog være svært at finde en stil, som du kan bære, uanset om det er hverdag, eller om det er til en mere festlig anledning. Derfor kan det være en god ide, at finde inspiration fra andre, så du kan se realistiske eksempler på, hvad der passer godt sammen.

Der er mange råd at hente i forhold til sammensætning af både farver og materialer, når det kommer til tøj, og selvom du ønsker din egen personlige stil, vil inspiration hjælpe dig godt på vej.

Læs mere her og find modetips og anbefalinger til tøjstil, og kom godt i gang, med at skabe din egen personlige stil.

Ovenstående indhold er sponsoreret

Ovenstående indhold er sponsoreret