Seebach købte hus til 40 mio.

Rasmus Seebach stod for Danmarks fjerdedyreste hushandel i år. (Foto: Scanpix)

Se alle de kendtes hushandler i året der gik.

Det er ikke så skidt at være en hitmager, som sælger albums og fylder arenaerne til bristepunktet til sine koncerter. Så ruller millionerne ind, men Rasmus Seebach lader dem ikke stå og trække støv i banken. Han og fru Julie Teglhus og lille Holger stod nemlig for den største hushandel blandt kendte i Danmark i år.

Han smed 39.750.000 for en 400 kvadratmeter stor pragtvilla i det mondæne Hellerup nord for København. Det var trods alt lige 23 mio. mere, end de fik for deres Frederiksberg-villa, som de solgte for 16.975.000 til fodboldspilleren Anders Lindegaard.

Handlen i Hellerup var i øvrigt den fjerdestørste af alle på landsplan i år.

De største kendishandler

Her er ifølge Boliga listen over de største bolighandler blandt de kendte i året, der gik:

Foto: Scanpix

Hummel-ejeren Christian Stadil: Købte på grænsen mellem Østerbro og Hellerup en 27-værelses ejendom gennem sit firma for 35,5 millioner kroner.

Foto: Scanpix og Siesbye & Kapsch

Fodboldspilleren Jannik Vestergaard: Han erhvervede sig årets dyreste rækkehus – en over 380 kvadratmeter stor bolig på Gallionsvej lige overfor Operaen på Holmen i København – for lige præcis 30 millioner kroner.

Foto: Scanpix

Stjernefrisøren Dennis Knudsen: Den nybagte far købte en 200 kvadratmeter stor penthouselejlighed på Myrholmen i det københavnske kvarter, Sydhavnen. Pris: 15.5 mio. kroner.

Foto: Scanpix

Liberal Alliances Ole Birk Olesen: En stor lejlighed midt i København på den trafikerede adresse, H. C. Andersens Boulevard. Han og fru Sif Meincke købte for 10,5 millioner.

Foto: Scanpix

Skuespiller Niels Olsen: En af Ørkenens Sønner byttede sin villa i Skovshoved ud med en herskabslejlighed på Frederiksberg. Han og instruktør-hustruen Joy-Marie Frederiksen solgte villa for 13.5 mio. kroner og købte lejligheden for eksakt samme beløb.

 

Foto: Scanpix

Kok Bo Bech: 10 millioner kroner lige ud lagde tv-kok Bo Bech for sin nye 191 kvadratmeters udsigtslejlighed ved Søerne i København.

Foto: Scanpix

Tv-vært Anders Breinholt: Sammen med sin kone, Line Breinholt, fik de solgt lejligheden på Østerbrogade i København. De 194 kvadratmeter endte med at indbringe parret 9.250.000 kroner. De bliver dog på Østerbro, hvor de i foråret købte et hus.