Prins Nikolais karriere har taget "et kvantespring"

Underholdning
Det er gået stærkt for prins Nikolai, siden han var med til gallataffel på Christiansborg Slot i anledning af kronprinsens 50 års fødselsdag i slutningen af maj. (Foto: Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix (arkiv))

Prins Nikolai skal gå for Dior ved det franske modehus' show i Tokyo.

Prins Nikolai kommer til at hænge på kæmpe store reklameskilte over hele verden, og nu skal han spadsere op og ned ad catwalken i Tokyo.

Det går stærkt for den 19-årige prins, som indtil for nylig var i gang med en militær uddannelse.

Men efter han forlod kasernen i Varde for at satse alt på en modelkarriere, har tingene taget fart.

Grevinde Alexandras privatsekretær, Helle von Wildenrath Løvgreen, oplyser således til Se og Hør, at prins Nikolai er booket til at gå Diors modeshow i Tokyo 30. november.

Prins Nikolai er i stald hos det danske modelbureau Scoop Models og kan således skrive blandt andet Burberry og Dior på sit visitkort.

Ifølge direktør Jesper Lundquist, som ejer Scoop Models sammen med hustruen Bente, bliver det nemlig ikke meget større for prins Nikolai.

- Det her er sådan noget, alle modeller drømmer om. Og det er de færreste, der går direkte til en så stor kampagne. På den måde kan man sige, at Nikolai har taget et kvantespring, siger Jesper Lundquist til Se og Hør.

Da det blev offentligt kendt, at prins Nikolai var droppet ud af den toårige uddannelse som reserveofficer ved Hærens Sergentskole i Varde, udtalte grevinde Alexandra via sin privatsekretær, at prins Nikolai vil søge ind på en uddannelse næste år.

Indtil da vil han bruge tid på sin modelkarriere.