Populær TV2-vært: Jeg er blevet misbrugt

Underholdning
'Vild med dans'-værtinden Sarah Grünewald, der her er fotograferet med medværten Claus Elming, føler sig misbrugt i en annonce for en serum. (Foto: Foto: Mogens Flindt / Ritzau Scanpix)

- Lad være med at køb det lort, lyder det fra Sarah Grünewald om den serum, som hun ufrivilligt er blevet reklamesøjle for.

Sarah Grünewald har fået ødelagt sit humør af et firma, som misbruger hendes navn og ansigt i forsøget på at sælge creme.

'Vild med dans'-værtinden forklarer i en video på Instagram, at hun er blevet kontakt af flere af sine følgere på det sociale medie.  De ønsker alle at vide mere om den serum, som Sarah Grünewald ufrivilligt har været med til at skabe opmærksomhed omkring med en annonce på nettet.

- Jeg har ikke selv set den der flotte annonce, hvor der står, at jeg er blevet fyret af TV2 og nu går all in på creme. Det er bullshit. Det gør jeg altså ikke, siger Sarah Grünewald, der kommer med en klar opfordring til sine 117.000 følgere på Instagram:

- Lad være med at køb det lort. Det er noget værre fup, siger hun i videoen.

Den 34-årige tv-vært nævner ikke navnet på firmaet, men langer kraftigt ud efter folkene bag annoncen:

- Jeg forstår ikke rigtigt, at der er nogen, der gider at lave de der annoncer. Men jeg vil bare sige til jer, at det ikke har en skid med mig at gøre, og jeg er pisse irriteret over det, siger Sarah Grünewald i videoen.