Piskesmæld holder Rasmus Falk ude af FCK's EL-dyst

Sport
NORDE ERNST VAN (Foto: Norde Ernst Van/Ritzau Scanpix)

FCK må undvære Rasmus Falk i udekampen mod Atalanta. Han har fået tilbagefald efter piskesmæld mod Brøndby.

Midtbanespilleren Rasmus Falk er en af de FCK'ere, der har indledt sæsonen bedst, men nu må den danske storklub undvære ham i en af sæsonens vigtigste kampe.

Falk døjer stadigvæk med efterveerne af det piskesmæld, som han pådrog sig for halvanden uge siden i en hjemmekamp mod Brøndby.

Han spillede alligevel i søndags mod AGF, men nu har manager Ståle Solbakken fået et nej til at kunne bruge ham torsdag i Europa League-playoffkampen ude mod Atalanta.

- Han følte sig god i de første 30 minutter i Aarhus, det gik nogenlunde i de næste 30, og så blev det skidt i de sidste 30.

- Nu er han sat lidt tilbage, og jeg har fået besked af Morten Boesen (klublæge, red.) og Dave (David Cosgrave, sundhedschef i FCK, red.) om, at han ikke kan spille, så vi skal i hvert fald justere noget, siger Ståle Solbakken til Ekstra Bladet.

Rasmus Falk har erobret en plads på den centrale midtbane ved siden af anfører Carlos Zeca. I Falks fravær forventes Ján Gregus, Nicolaj Thomsen eller William Kvist at skulle spille pladsen.

/ritzau/