Pernille Rosendahl afslører: Sådan blev vi kærester

- Det har været meget naturligt for os, at vi er landet der, hvor vi er, siger Pernille Rosendahl om sit forhold med Kristian Jensen. (Foto: Ritzau Scanpix)

Den tidligere X Factor-dommer løfter nu sløret for, hvordan forholdet mellem hende og Kristian Jensen udviklede sig.

Romancen mellem politikeren Kristian Jensen og sangerinden Pernille Rosendahl har efterhånden fået status som en af Danmarkshistoriens mest opsigtsvækkende af slagsen. 

Avisen.dk kunne i december løfte sløret for, hvordan de to i længere tid havde flirtet på Twitter, og nu fortæller Pernille Rosendahl så, hvordan de to rent faktisk endte med at blive kærester. 

Det sker i programmet “Det Sidste Måltid” på RADIO4, hvor Pernille Rosendahl giver sin version af det forløb, som førte til, at hun blev kærester med den tidligere næstformand i Venstre. 

Den tidligere X Factor-dommer fortæller, at det - trods de åbenlyse forskelligheder - startede med et dybfølt venskab: 

- Vi er meget forskellige. Det ved vi også godt selv, og vi er også langtfra enige om alle politiske spørgsmål. Kristian startede med at blive min bedste ven, som jeg aldrig nogensinde kedede mig med. Det er ikke så tit, at man får så fin en ven. Så det har været meget naturligt for os, at vi er landet der, hvor vi er, lyder det fra Pernille Rosendahl i programmet. 

Hun kommer også ind på de mange reaktioner, som parret har fået, efter at de stod frem som kærester. 

- Det er åbenbart kontroversielt, at to forskellige mennesker kaster kærligheden på hinanden. Vi vidste jo begge godt, at det ville give en form for genklang, når vi stod frem og sagde, at vi var blevet glade for hinanden. Men der var ingen af os, som i vores vildeste fantasi havde troet, at der skulle blive så mange stærke holdninger til det, siger hun. 

Kristian Jensen har været i vælten i den seneste periode. Først blev han banket på plads af ledelsen i Venstre efter at have foreslået store politiske reformer i et interview, og siden meldte han ud, at han gik en efter toppost i Danmarks Idrætsforbund