Pamela Anderson raser: Jeg betaler selv mine regninger

Kendte
Pamela Anderson indrømmer dog, at hun fik en check på 100.000 dollars lige efter ægteskabet blev opløst. (Foto: Scanpix)

Den barmfagre blondine vil ikke have hængende på sig, at eksmanden klarede hendes rudekuverter

Efterdønningerne efter lynægteskabet mellem Pamela Anderson og den 22 år ældre filmproducent Jon Peters har været længere end selve ægteskabet.

Parret blev skilt efter blot 12 dage som ægtefolk og efterfølgende sagde den 74-årige millionær, at han havde betalt alle hendes ubetalte regninger der lød på svimlende 1,3 millioner kroner.

Det er dog ikke sandheden ifølge Pamela selv.

– Jeg har slet ikke brug for en til at betale mine regninger. Jeg ejer et hus til over 67 millioner kroner i Malibu, som jeg har lejet ud i flere år for 270.000 kroner pr. måned. Det er mere end rigeligt til at dække mine udgifter til regninger. Jeg har også nogle kontrakter og andet arbejde, forklarer Pamela Anderson til det canadiske medie Lady Smith Chronicle.

Selvom Pamela Anderson ikke vil have hængende på sig, at eksmanden betalte hendes regninger, vil hun gerne indrømme, at han forærede hende et check på 100.000 dollars – svarende til 675.000 kroner – da de sluttede ægteskabet.