PANIK…!!! Du er bagud med forberedelserne til det store påskebord og har endnu ikke nået at lave årets påskesnaps…er du også på det (bagud)hold?
Jamen rolig nu, en snaps behøver ikke altid at trække i lang tid for at blive god, du skal blot vælg at lave den rigtige slags – og vi har fundet et lille udvalg til dig her.
LÆS OGSÅ: Afsløring: Din mand er tiltrukket af din mor
Snaps med lime og enebær
Kan du nå at lave din egen kryddersnaps? Ja, og på kryddersnaps.dk forslås det, at du laver en Enebær & Lime Snaps.
Du skal bruge:
1 flaske vodka (70cl.)
Tørre enebær – en lille håndfuld
En lime
Du skal tage dine enebær og rulle dem mellem dine hænder, hvorefter du hælder dem i din flaske eller dit glas.
Så skal du bruge skrællen af en lime og husk, at du skal undgå de hvide på skrællen.
Put det ned i flasken med enebær og tilsæt derefter vodka.
Efter 12 timer smager du til og lader den derefter trække i 24 timer. Filtrerer herefter din snaps og hæld den på flaske…
OG vupti du har en fin og frisk snaps til påskebordet.
LÆS OGSÅ: Frække film gør os bedre i sengen
Snaps med timian
Her er endnu en snaps, du godt kan nå at lave inden påske, skriver familiejournal.dk og de guider dig her igennem en nem og enkel proces.
Du skal bruge:
1 flaske klar snaps eller vodka (70 cl.)
Frisk timian – unge skud og lidt blomster
Tag et glas eller en flaske og fyld det en tredjedel op med timian. Hæld vodka eller klar snaps over og lad det trække i to døgn.
Derefter filtrerer du din snaps og smager på sagerne. Det er højst sandsynlig lidt for stærkt, og så fortynder du bare med snaps eller vodka, indtil du får den styrke, du ønsker.
LÆS OGSÅ: Nup en morfar, det er godt for hukommelsen
Snaps med spidskommen og citron
Den her snaps er en af dem, der er god smag i og påskerier.dk har fundet den helt rigtige opskrift til dig, der har tid til at lade din snaps trække i 2-3 dage.
Du skal bruge:
Vodka (250ml.)
50 spidskommen frø
1 citron
½ tsk. Akacie honning
Fjern skallen fra citronen og undgå at få det hvide med. Put derefter skallen, spidskommen og akacie honning i dit glas eller en flaske og hæld vodkaen over. Lad det trække i 2-3 dage.
Si derefter indholdet og hæld derefter den færdig snaps over på en ren flaske og servere det på påskebordet.