Der er ifølge Fyns Politi intet, der tyder på, at der er udlændinge blandt de otte dræbte i togulykken på Storebæltsbroen onsdag.
Her kan du få et overblik over den tragiske ulykke:
* Ulykken skete omkring klokken 07.35 onsdag på lavbroen på Storebæltsforbindelsen.
* Et lyntog på vej fra Aarhus mod Københavns Lufthavn blev ramt af dele fra et modkørende godstog og foretog en hård opbremsning på broen.
* Toget havde afgang fra Aarhus klokken 05.19.
* Der var 131 passagerer og tre medarbejdere om bord.
* Otte passagerer har mistet livet, mens togpersonalet er i god behold. De dræbte er fem kvinder og tre mænd. Ingen af de omkomne er børn.
* Politiet er "ret sikre" på identiteten af fire af ofrene. En endelig identifikation af de sidste fire mangler.
* Politiet er også sikre på, at der ikke er flere omkomne i toget.
* 16 passagerer er blevet kvæstet i ulykken.
* Af de 16 sårede i ulykken var 14 torsdag udskrevet fra Odense Universitetshospital. De to tilbageværende var uden for livsfare.
* Passagertoget blev ramt af en eller flere genstande på Storebæltsbroen, da det passerede et modkørende godstog.
* Ifølge Havarikommissionen var det tilsyneladende en tom trailer fra godstoget, der blev blæst af og forårsagede ulykken.
* Fyns Politi oprettede efter ulykken et krisecenter, hvor de passagerer, der ikke er kommet fysisk til skade, kunne få psykologhjælp.
* Ved middagstid onsdag blev centret lukket igen.
* Hos Falck Healthcare har DSB også oprettet et særligt nummer til krisehjælp. Her kan kunder og pårørende ringe for at få hjælp. Nummeret er 70 11 51 55.
* Onsdag kørte der ingen tog over Storebælt. Torsdag kører togene igen, dog med visse ændringer, da kun et enkelt spor er åbent over broen frem til cirka klokken 17.
Kilder: DSB, Fyns Politi, Ritzau og Banedanmark.
/ritzau/