Ny vært på populært TV2-program

Film og TV
Christian Degn har tidligere været vært på "Hammerslag" - nu gælder det et andet boligprogram, "Nybyggerne". (Foto: Ritzau Scanpix)

Det bliver Christian Degn, der skal styre seere og de fire nye par gennem næste sæson af "Nybyggerne".

Han er vant til at stille spørgsmål og uddele masser af penge son vært i "Hvem vil være millionær", men nu tager Christian Degn bogstaveligt talt hammeren i den anden hånd, når han springer ud som vært på næste sæsons "Nybyggerne".

Det skiver TV2.

Når sjette sæson af "Nybyggerne" ruller over skærmen til efteråret, bliver det med en helt ny vært i front for det populære program.

Det bliver nemlig "Hvem vil være millionær"-værten Christian Degn, som altså får en endnu en værtstjans på TV2.

- Jeg glæder mig helt vildt, fordi programmet sætter noget på spil, som mange danskere går op i og er mega gode til, siger Christian Degn til tv2.dk.

- Der er ikke mange lande, der er gode til at indrette både på stil, design og samtidig være så gode til også at gøre det til et hyggeligt hjem, mener han.

Den 40-årige journalist er ud af en familie af håndværkere, men hans egne evner i den retning rækker kun til at male lofter og hænge billeder op. Så han kan glæde sig over, at han får kyndig bistand, når han skal styre de fire nye par gennem byggeriet.

Boligstylisten Mette Helena Rasmussen og bygningskonstruktøren Ask Abildgaard, tager nemlig endnu en tjans med at bedømme de fire pars håndværk, kreativitet og bæredygtighed.

Sjette sæson af "Nybyggerne" optages i Silkeborg og sendes på TV2 til efteråret.