Nu rabler det: Tilbyder mental beskyttelse mod corona

Kongelige
Igen, igen, igen gør prinsessens kæreste sig meget uheldigt bemærket med sine overbevisninger. (Foto: Scanpix)

Læge raser mod prinsesse Märtha Louises kæreste, efter han blandt andet har lavet en opskrift på hjemmelavet håndsprit, der skal holde coronavirus væk

Uanset hvad den selvudnævnte shaman Durek Verrett kaster sig ud i, går det grueligt galt. Gang på gang høster han ris frem for ros blandt nordmændene, og nu har han endnu engang jokket i spinaten.

Han har nu kvajet sig i en sådan grad, at en læge raser mod ham i norsk Se og Hør. Det sker efter han forleden delte et billede med en opskrift på, hvordan man kan lave sin egen naturlige håndsprit, der kan holde den frygtede coronavirus på afstand.

Tåbeligt

Opskriften, der blandt andet indeholder vodka, citron og rosmarin, får lægen Kari Løvendahk Mogstad til at fare i flint.

– Det er så usagligt, at det egentlig ikke er værd at kommentere på. I en situation, som er så potentielt alvorlig og uafklaret, er det skræmmende, at nogen finder på sådan noget – og at andre kan tro det, siger lægen til Seher.no, og understreger at hjemmebryggede salver ikke virker.

– Kort fortalt, skal man følge de officielle sundhedsråd som er: vask hænder ofte med sæbe og vand, eller brug hånddesinfektion, der er købt og ikke hjemmelavet, understreger lægen.

Tilbyder også mental beskyttelse 

Selvom den selvudnævnte shaman altså høster kritik for at dele opskriften på spirituel og naturlig håndsprit, er det tilknyttede opslag til opskriften nærmest endnu mere sindsoprivende.

Her forklarer Durek Verrett nemlig, hvordan man mentalt kan downloade beskyttelse mod den frygtede virus:

– For at downloade beskyttelse sig: ”Download ind i mit immunsystem gule, røde og grønne koder til 100.000”. Vent indtil du mærker en fornemmelse og sig så: ”tak, jeg mærkede det. Lad det køre 24 timer i min krop”, står der blandt andet på den såkaldte opskrift til mental beskyttelse.

Her er opskriften

Se "opskriften" på mental beskyttelse ved at trykke videre til næste opslag på pilen til venstre i billedet.

Her er hans forklaring

Det norske ugeblad har bedt prinsesse Märtha Louises kæreste om at forholde sig til lægens kritik af hans opslag, og som sædvanlig har han en rigtig god forklaring:

- Jeg støtter WHO og alt hvad de står for. Mit indlæg var at give folk en metode til ikke at være bange for spredningen af coronavirus. Olierne er der for at give ekstra beskyttelse efter de trin, der er foreslået af WHO. Så efter at have vasket hænderne med sæbe, skal du smøre dem med olie. Olierne har en antiviral virkning. Jeg er ked af det, hvis det ikke var klart for alle. Jeg har ingen yderligere kommentarer, forklarer den selvudnævnte shaman til ugebladet.

Det er i øvrigt ikke mange uger siden, at Durek Verrett udtalte, at han var færdig med at bringe Märtha Louise og det norske kongehus i forlegenhed med sine uheldig udtalelser.