Mor smitter sine 17 børn

Corona
Brittany Jencik (i midten) med sin enorme børneflok. (Foto: Facebook)

Brittany Jencik – der er mor til 18 – anede ikke, at hun var smittet med corona, før hun gav smitten videre til sin kæmpe flok

Et sygt barn kan være en prøvelse for alle forældre. Men prøv så med 17 syge børn – mens du også selv er syg!

Brittany Jencik anede ikke, at hun var syg, smittet med den frygtede corona-virus. Men da sygdommen endelig slog igennem, ramte den hårdt. En for en bukkede hun og hendes mange børn under for pandemien.

Den amerikanske kvinde bor i Penfield i staten New York sammen med sin enorme familie. I alt har hun 18 børn – flere af dem er adopterede. Kun et enkelt barn har forladt reden, resten bor hjemme – og de blev alle sammen smittet.

Det var Brittany Jencik selv, der bragte virus med sig hjem for omkring fem uger siden. Selv havde hun ingen i lang tid ingen symptomer, men så slog den for alvor igennem.

– Jeg havde to dage, hvor jeg aldrig troede, jeg ville blive mig selv igen, fortæller den mangedobbelte mor til amerikanske ABC13.

Og da alle hendes børn kort efter også begyndte at udvise symptomer, blev hun for alvor bange.

– Det var som at blive ramt af et godstog. Det var frygtindgydende. Jeg var lidt foran børnene i sygdomsforløbet – og jeg var så bange, som jeg aldrig nogensinde har været, siger hun.

Hele den kæmpemæssige familie gik i isolation, og her fire uger senere er alle så småt ved at komme sig igen. Men hun frygter, at virus kan smitte igen, så hun har hyret en professionelt firma til at rengøre alle flader i sit hus.

– Mit moderhjerte har brug for at vide, at jeg beskytter dem, jeg elsker, så godt som overhovedet muligt.

Hele familien er så småt ved at komme sig igen.