Medie: Carlo Ancelotti er færdig i Bayern München

Sport

Ifølge ESPN er Carlo Ancelotti færdig som træner for de tyske rekordmestre fra Bayern München.

Carlo Ancelotti stopper som træner i tyske Bayern München ifølge sportsmediet ESPN.

ESPN skriver, at beslutningen er truffet, og at den tyske storklub vil offentliggøre nyheden senere torsdag i forbindelse med et pressemøde.

Ifølge mediet er assisterende træner Willy Sagnol udset til at overtage trænerposten, men ESPN skriver ikke, om det er som midlertidig erstatning for italienske Ancelotti.

Carlo Ancelotti tog over i Bayern München efter Josep Guardiola i 2016.

Han vandt det tyske mesterskab med klubben i sin debutsæson, men måtte se tyskerne blive slået ud i Champions League i kvartfinalen mod Real Madrid.

Onsdag aften blev Bayern München slået i Champions League, da klubben ude tabte 0-3 til Paris Saint-Germain.

Det fik tidligere torsdag klubbens præsident, Karl-Heinz Rummenigge, til at at udtale, at nederlaget ville få konsekvenser.

- Det er et meget smerteligt nederlag - et nederlag, som vi må analysere og bagefter drage konsekvenser. Det, vi så, var ikke Bayern München, siger Rummenigge torsdag ifølge AFP.

Bayern München havde stjernenavne som Arjen Robben, Franck Ribery og Mats Hummels på bænken til mødet med PSG's stjernenavne.

Den disposition forsvarede Bayern-træner Carlo Ancelotti efter opgøret, og han fastslog, at han mener, det var rigtigt at spille opgøret med mindre kendte navne som Corentin Tolisso og Niklas Süle fra start.

/ritzau/