Mary overrasker – dukker op på TV

Kongelige
Kronprinsesse Mary sendte fredag aften en TV-hilsen til danskerne. (Foto: Ritzau Scanpix)

Kronprinsessen dukkede pludselig op i danskernes nye favorit-program.

I disse corona-tider er et af de mest populære TV-programmer ”Fællessang – hver for sig”. Og fredag aften fik programmet ”besøg” af en særdeles prominent gæst – nemlig kronprinsesse Mary.

Kronprinsessen er protektor for Børn, Unge & Sorg og Det Nationale Sorgcenter, og det var i den egenskab, hun sendte en hilsen til danskerne

– Det er naturligt, at man bliver bekymret for sine nærmeste, især nu, hvor man måske ikke kan være sammen med dem. Sorg og bekymring er svært at håndtere for os mennesker, men det kan hjælpe at tale om det, der er svært, lød det fra kronprinsessen, som tilsyneladende også fast seer til det ugentlige ”syng med”-program.

- Fællessang har igennem mange uger været med til at samle os, mens vi venter på mere normale tider. Det har været fantastisk, og det er et fint bevis på, hvor vigtigt fællesskab er for os mennesker - også når det er svært, sagde hun og sluttede med en lille opfordring:

- Pas på jer selv, og pas på hinanden, slutter Mary.

DR oplyser for øvrigt på deres hjemmeside, at programmet vil køre over skærmen hver fredag i maj måned, ligesom det også vil blive sendt på radioens P4.

Se Marys hilsen herunder:

© Kongehuset