Mand sporløst forsvundet: Nu er der nyt i sagen

Krimi
Sabedin Veseli har været forsvundet siden i vinters, men nu har politiet fundet en bil med tilknytning til den 43-årige mand. (Foto: Foto: Politiet)

Politiet har i et halvt års tid ledt forgæves efter den 43-årige mand, men nu er der dukket en hvid bil op, der måske kan kaste nyt lys over sagen.

Det har været umuligt for Københavns Vestegns Politi at opspore den 43-årige mand fra Ballerup, der har været efterlyst lige siden midten af februar.

Sabedin Veseli forsvandt den 4. februar, da han forlod sin lejlighed i den københavnske forstadskommune. Familien kontaktede politiet en uge senere, og siden da har ordensmagt forgæves forsøgt at finde den forsvundne mand.

Københavns Vestegns Politi oplyser torsdag eftermiddag i en pressemeddelelse, at de arbejder med flere teorier og kan ikke udelukke, at der ligger en forbrydelse bag Sabedin Veselis forsvinden.

Den 43-årige var bruger af en hvid Chevrolet Spark personbil med registreringsnummer GF 21 840. Københavns Vestegns Politi oplyser, at bilen kort efter hans forsvinden blev fjernet fra en p-plads i Ballerup.

I tirsdags blev køretøjet forsvundet i Lyngby, hvor den holdt parkeret på Vintappervej.

Siger denne bil dig noget? Så hører politiet gerne fra dig. Foto: Københavns Vestegns Politi

 - Afhøringer blandt beboerne på Vintappervej, sammenholdt med de indledende tekniske undersøgelser, tyder på, at bilen har holdt på vejen i nogen tid – præcist hvor længe er fortsat uvist. Men vi håber at folk der har deres gang i området, eller i øvrigt kender til sagen, kan hjælpe os, siger politikommissær Ole Nielsen.

Har nogen lagt mærke til bilen og har man oplysninger om, hvornår bilen blev efterladt på Vintappervej så hører politiet meget gerne om det. Københavns Vestegns Politi kan døgnet træffes på 43861448.