LO-formand færdig efter julefrokost-ballade

Ole V. Christiansen træder tilbage som formand for LO Aarhus. (Foto: Foto: LO Aarhus)

Formanden for LO Aarhus, Ole V. Christiansen, træder tilbage fra sin post som konsekvens af flere episoder ved en julefrokost for LO-ansatte i december.

Ole V. Christiansen stopper som formand for LO Aarhus før tid. Det sker efter en række upassende episoder under en julefrokost for ansatte i LO Aarhus midt i december, skriver Århus Stiftstidende.

Århus Stiftstidende skriver, at han ifølge avisens kilder skulle have “mere end tjattet til en mandlig ansat og derudover have forulempet en kvindelig medarbejder”.

Bestyrelsen har indgået en aftale med Ole V. Christiansen om, at han træder tilbage af personlige årsager, og på et ekstraordinært møde i repræsentantskabet skal der nu vælges ny formand.

I første omgang var der ellers tale om, at Ole V. Christiansen skulle fortsætte som formand med visse begrænsninger, men sagen er altså nu endt med en aftale om, at han fratræder sin post.

Ole V. Christiansen ønsker ikke at udtale sig til Århus Stiftstidende. Der er endnu oplyst noget om kandidater til posten.

Der er godt 47.000 LO-medlemmer i Aarhus, Skanderborg, Odder og Samsø kommuner.