Line Baun om tabet af Ole Stephensen: "Jeg hylede"

Line Baun Danielsen og Ole Stephensen er her fotograferet i april 2017. (Foto: Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix (arkiv))

Ole Stephensen mestrede balancen mellem sjov og alvor, siger Line Baun Danielsen, som er knust over, at have mistet kollegaen Ole Stephensen.

Nyheden om Ole Stephensens død har ramt mange hårdt. Således fortæller den tidligere kollega Line Baun Danielsen, at hun "hylede", da hun fik den sørgelige nyhed.

- Jeg hylede, da jeg fik det at vide, og jeg er meget påvirket, sagde Line Baun Danielsen ifølge B.T. med gråd i stemmen i Go'morgen Danmark torsdag morgen.

Tydeligt ramt af tabet af en kær kollega, sad Line Baun Danielsen med et lommetørklæde i hånden og fortalte, at Ole Stephensen mestrede balancen mellem sjov og alvor.

- Jeg synes, det er trist, uretfærdigt og alt for tidligt, fordi Ole var et menneske, der havde masser at byde på endnu og døde alt for tidligt. Jeg er dybt chokeret over, at han alt for tidligt er gået bort, sagde Line Baun Danielsen.

Onsdag aften udtrykte Line Baun Danielsen sin sorg på Facebook. Her skrev hun blandt andet: "Dygtige, søde, sjove og min dejlige Go’Morgen DK kollega Ole Stephensen er død. Jeg er så chokeret og har ikke ord for, hvor trist det er. Ole var en ener. Vi fulgtes til og fra arbejde hver dag i næsten 3 år. Vi grinede og diskuterede. Og vi sluttede vores nationale tv-karriere sammen".

Mistede bevidstheden

Familien fortalte sent onsdag aften til Ritzau, at Ole Stephensen mistede bevidstheden omkring klokken 18.30 onsdag aften. Trods hurtig indsats fra redningsfolk og læger lykkedes det ikke at genoplive ham.

Ole Stephensen blev 63 år og efterlader sig sin hustru, Julie Lund Stephensen, og døtrene Amalie og Marie på henholdsvis 19 og 21 år.

Politikere mindes Ole Stephensen

Også statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) begræder Ole Stephensens pludselige død. Han skriver på Twitter:

"Hvad ville moderne tv og TV2 være uden Ole Stephensen? Bliver uendelig trist over, at han pludselig er væk. Husker senest hans glæde og optimisme, da jeg mødte ham til Konservativt Landsråd, hvor han var opsat på at komme i Folketinget. Ære være hans minde".

Partifællen, justitsminister Søren Pape Poulsen (K) mindes også Ole Stephensen på Twitter, og skriver blandt andet, at han er "chokeret og meget ked af, at vi har mistet Ole Stephensen":

"Ole har været partiet en god mand, der så frem til folketingsvalget og holdt meget af sit arbejde i kommunalbestyrelsen i Gentofte. Vi vil savne Ole, hans engagement og det altid gode humør. Ære være hans minde".

Morten Løkkegaard sender også tanker til Ole Stephensen. Morten Løkkegaard er medlem af Europa-Parlamentet for Venstre og tidligere journalist og tv-vært på DR1:

"Min gode og nære kollega gennem mange år Ole Stephensen er død. Talte med ham så sent som i mandags efter byrådsmødet i Gentofte. Han blev kun 63. Chokerende og alt, alt for tidligt. Tankerne går til Julie og døtrene. Æret været Oles minde", skriver han på Twitter.