Det har i den grad fået Avisen.dk's læsere op af stolene, at en række kommuner har sendt medarbejdere på kurser hos den private virksomhed Liva Kurser for at spotte sociale bedragere.
Det er især en beskrivelse af et af kurserne, der har fået læserne til at rase på Avisen.dk's Facebook-side.
"Har du siddet overfor en sygemeldt borger, der ikke kan arbejde, men stadig holder ferie og går i biografen? Eller at borgeren svarer upræcist, tøvende eller gentager dine spørgsmål? Så er der god sandsynlighed for, at personen simulerer sin sygdom," lyder det i kursusbeskrivelsen.
Og det er den formulering, der får mange til at reagere.
"Usmageligt," skriver Marianne kort og godt, mens andre forsøger at argumentere for, at man ikke kan spotte sociale bedragere på den måde.
"Vil det sige at syge borgere ikke kan have enkelte dage uden smerter, og hvor de har det godt? At de ikke må tage en tur i biffen uden at de bliver mistænkeliggjort? Spørgsmålet er hvem eller hvad er syge? Borgerne eller systemet?" skriver Michelle blandt andet.
Og Anne er enig.
"Kommunerne skal skamme sig, og så skal de lytte til lægerne som har en lang uddannelse, der gør dem dygtige til at helbrede sygdom, og til at vurdere om et menneske er kronisk syg. Det er fuldstændig vanvittigt, at hvis man er syg og ikke kan arbejde, så kan man heller ikke gå i biografen eller være på ferie. Hvad i alverden tænker de på, straffe syge mennesker på den måde," skriver hun.
Brug pengene bedre
Mindst 21 kommuner har sendt medarbejdere på kurser i sygdomssvindel i perioden 2010 til 2015.
Det viser aktindsigter, som psykologernes fagmagasin, Magasinet P, har gennemført blandt landets 98 kommuner.
Og mange læsere mener, at det er en dum måde at bruge kommunernes i forvejen begrænsede midler.
"Brug kommunens penge fornuftigt!" skriver Annika blandt andet.
Hun bakkes op af Lise, der mener, at pengene kunne blive brugt bedre.
"Måske skulle man opfordre til at kommunerne brugte penge på kurser i respekt, samarbejde og almindelig forståelse for syge borgere," skriver hun.
De skal kunne spotte dem, der snyder
Der er dog også dem, der godt kan forstå, at kommunerne sender deres medarbejdere på den type kurser.
"Jeg mener det er helt i orden at lære at spotte den slags, hvis de ikke selv kan se der er noget galt, hvis en påstået syg borger kan alt andet end lige arbejde," skriver Helene blandt andet.
Og Preben er enig.
"Alt det her bunder i, at der er rigtig mange, der snyder systemet, og så bliver det pludselig svært at skille fårene fra bukkene," skriver han.
Bent mener også, at sagen er mere nuanceret end som så.
"Den er svær!! Der er jo nogle, der simulere sygdom ved, at nogle kun kan arbejde lidt, får så sygepenge for resten af dagen, men kan så arbejde alligevel sort. Det er netop dem, der ødelægger det for syge mennesker, der bør måske mere kontrol af dem, der svindler!!" skriver han.
Du kan selv deltage i debatten via Facebook-opslaget nedenfor.