Knivmand amok i SuperBrugsen - men slagtereleven Jacob tog affære og greb straks ind

En 47-årig mand stod bag et umotiveret overfald, men blev holdt ned til jorden, da han forsøgte at få fat i en syv centimeter lang kniv. (Foto: Foto: Shutterstock / Google Maps )

Manden gik amok i køen, da han var ved at købe øl.

Lunten var kort hos en 47-årig mand, da han tirsdag stod i køen ved SuperBrugsen på Strandby Plads i Esbjerg.

Han ville købe øl, men ventetiden var åbenbart for meget for manden, der under sin jakke gemte på en syv centimeter lang kniv.

Den utålmodige mand valgte at lade næverne tale, da han helt umotiveret slog en midaldrende kvinde, og bagefter forsvandt manden ud ad butikkens døre.

JydskeVestkysten skriver, at en kvindelig kasseekspedient med det samme fik fat i brugsuddeleren, som uden betænkningstid løb op til kassen. Han fik udpeget den 47-årige mand, der nu befandt sig ude i en rundkørsel foran dagligvarebutikken, og slagtereleven Jacob fulgte efter sin chef i jagten på voldsmanden.

- Vi står et par meter fra ham, da han pludselig råber, at han vil stikke os med en kniv. Til at starte med tror vi ikke på det, da vi ikke kan se nogen kniv, men da han tager fat i sin jakke, som om han vil åbne den og måske trække en kniv, må vi reagere, siger brugsuddeleren til JydskeVestkysten.

Hverken han eller slagtereleven Jacob ønsker at få deres efternavn nævnt i medierne, da de efter sigende tidligere er blevet truet, skriver JydskeVestkysten.

De to ansatte i SuperBrugsen fik lagt den 47-årige mand ned på jorden, da han forsøgte at gribe fat i noget i jakkelommen. Uddeleren fik en hånd fri til at ringe efter politiet - der få minutter senere ankom i to patruljevogne.

Politiet oplyser til avisen, at den 47-årige mand var i besiddelse af en syv centimeter lang kniv, og han er nu sigtet for trusler på livet og besiddelse af kniven.

- Det får da lige en til at tænke lidt. Det var godt, at vi sprang på ham, siger slagtereleven Jacob.