Kendt kro straffes med sur smiley og bøde: Køkkenet var fuld af plamager

Et kontrolbesøg fra Fødevarestyrelsen afslørede, at det kniber med køkkenhygiejnen på Hotel Årslev Kro ved Aarhus. (Foto: Foto: Google Maps)

Fødevarestyrelsen kvitterede med en sur smiley, da de var på kontrolbesøg hos Hotel Årslev Kro.

Fødevarestyrelsen endte med at give en sur smiley, da de den 27. juni var på besøg hos Hotel Årslev Kro.

Plamager og gullige belægninger i køkkenet var noget af det, der ikke faldt i god jord hos kontrollanterne fra Fødevarestyrelsen ved deres besøg på den kendte østjyske kro i Brabrand tæt på Aarhus.

TV2 ØSTJYLLAND skriver, at de ulækre plamager og gullige belægninger blev fundet flere steder i køkkenet - blandt andet i og ved en ovn, i en røremaskine og i flere af skufferne. Også et varmeskab med tallerkener var ramt af belægningerne. I køkkenets kølerum blev der fundet skimmellignende plamager ved en isternemaskine og flere andre steder.

Sidste år fik kroen også en sur smiley af Fødevarestyrelsen, der ikke var tilfreds med rengøringen - det sure og gule ansigt blev dog forvandlet til en glad smiley, da et en senere kontrol viste, at der var kommet styr på rengøringen. 

Fødevarestyrelsen har nu sendt en bøde på 15.000 kroner til. TV2 Østjylland har forgæves forsøgt at få en kommentar fra kroens køkkenchef.