Her afleveres afleveres 40 lig fra Ukraine

Henter afspiller ...
/ritzau/

Flere tusinde hollændere mødte op for at vise respekt til ofrene fra flystyrtet. Det er stadig uklart, hvor mange ofre, der mangler at komme hjem til Holland.

40 rustvogne med 40 kister blev onsdag eskorteret igennem den hollandske by Hilversum, hvor ligene blev afleveret på den lokale militærbase. Her vil retsmedicinere og andre eksperter begynde at identificere ligene af de hollandske statsborgere, der mistede livet i nedskydningen af Malaysian Airlines-flyet over Ukraine.

Flere hollændere var mødt op for at overvære vogntoget i stilhed, mens ligene blev kørt ind på luftbasen. 193 af deres landsmænd blev dræbt, da det store passagerfly blev skudt ned. I alt 298 mennesker var ombord.

Det er stadig uklart, hvor mange lig og ligdele, der var i de 40 kister, men der mangler i hvert fald stadig at blive gjort rede for flere af ofrene fra MH17.

De mange ofre blev samtidig mindet i Amsterdam onsdag, hvor flere tusinde mennesker deltog i en stille march, der skulle vise respekt til både ofre og de mange efterladte.

Det er stadig ikke blevet bevist, hvem der stod bag nedskydningen af passagerflyet. Medvirkende: Dansk tilrettelæggelse: Sune Skallerup Sørensen