Har spillet uafbrudt siden 1883: I år er revyen aflyst

Corona
Holdet bag Rottefælderevyen må vente med at optræde til næste år. (Foto: Rune Buch)

Coronakrisen har aflyst “Rottefælderevyen” og sætter dermed punktum for en stime, som selv to verdenskrige ikke har kunnet stoppe.

Rottefælderevyen i Svendborg har eksisteret i 136 år og har overlevet alt fra verdenskrige og lavkonjunktur til stiv kuling. 

Sådan lyder det i en meddelelse fra Rottefælderevyen, der samtidig erkender at man må se sig slået af coronavirus og derfor må aflyse årets udgave af den traditionsrige revy, 

- Her i vores smukke teaterhus og med hele holdet på behørig afstand har vi nu i lang tid krydset alt, hvad der kunne krydses. Vi har håbet og bedt, men lige lidt hjalp det. Virkeligheden vil noget andet end det, vi håbede på. Derfor må vi nu med blødende hjerte og af sikkerhedsmæssige hensyn aflyse årets revy. Situationen er alvorlig, og det vil hverken være muligt eller forsvarligt at gennemføre forestillingen, lyder det det i meddelelsen.

Man oplyser desuden, at købte billetter kan overføres til 2021, hvor man genoptager revyen. 

Rottefælderevyen har været afviklet i teatret “Rottefælden” i Svendborg hvert eneste år siden 1883. I år var revyen planlagt til at løbe fra 4. juni til 14. august. 

Spilledatoerne for revyen næste år er næsten identiske. Her vil premieren finde sted den 3. juni, mens sidste spilledag bliver den 14. august.