Den fynske grøntsagsavler Jacob Jacobsen står både med håret i postkassen og med adskillige tusind rødkål i store trækasser.
Han havde efter nogle sæsoner med for få rødkål udvidet produktionen, så han var sikker på, at kunne klare efterspørgslen, skriver TV 2/Fyn.
Men ak! Danskerne har i denne omgang tilsyneladende ikke haft øje for en af sæsonens guldklumper, så nu står Jacob Jacobsen med i nærheden af 200.000 rødkål, som han ikke kan komme af med.
Det er formentlig en af aprils indtil videre største omgang madspil, så den driftige fynske avler på Torup Bakkegård & Orelund, ti kilometers kørsel nord for Assens, kan enten forære rødkålene væk eller pløje dem ned i markerne.
- Vi har så mange stående, at vi skal smide dem ud nu. Vi vil gerne forære dem væk, hvis der kommer nogen og henter dem. Men det er nok lidt svært at få givet så mange væk, siger Jacob Jacobsen til tv-stationen.
Og der intet i vejen med rødkålene - de er lige til at spise:
- De fejler ikke noget. Den største sygdom, de har, er, at de ikke kan blive solgt, siger Jacob Jacobsen.