FCM-målhelt vil helst ned på midtbanen

Sport
Simon Ayo Okosun (Foto: Andreas Hillergren/TT/Ritzau Scanpix)

FCM's 2-2-målscorer mod Malmö, Simon Okosun, så helst, at han blev flyttet ned på den centrale midtbane.

FC Midtjyllands høje midtbanespiller Simon Okosun scorede målet til 2-2 i torsdagens Europa League-opgør på udebane mod Malmö FF.

Han kom ind efter 64 minutter og var generelt med til at ændre kampbilledet for FCM, der fik bedre fat i bolden med ham som targetmand.

Okosun erstattede FCM's stærke angriber Paul Onuachu, der ikke havde sat sit aftryk på kampen.

Trods sit mål i FCM's comeback og en god præstation som angriber, vil Okosun dog hellere ned på midtbanen.

- Jeg er midtbanespiller. 100 procent. Jeg kom ind på toppen og blev bedt om at udfylde den rolle, og det gjorde jeg selvfølgelig, siger Okosun.

Okosun skiftede i sommerens transfervindue til FCM fra AC Horsens, hvor han i sidste sæson imponerede fra sin position som central midtbanespiller.

Ifølge Okosun ser FCM-træner Jess Thorup ham da også som midtbanespiller. Flere ting skal dog spille sammen, før han kan blive rykket derned.

- Det er lige med at finde den rigtige måde at få mig ind i spillet på. Både i forhold til den måde vi spiller på og i forhold til mine holdkammerater, siger Okosun.

Selv om han savner midtbanen, er han meget tilfreds med sin start i FC Midtjylland. Han var skadet det meste af opstarten, men har siden arbejdet sig tilbage.

- Klubskiftet har været med til at løfte mig. Når man er blandt bedre spillere, så bliver man også nødt til at løbe og tænke lidt hurtigere.

- Jeg skal blive bedre og bedre, og så skal der nok komme resultater på den lange bane, siger Okosun.

/ritzau/