Her er vindernavnene fra Den Danske Spiseguides årlige prisuddeling.
* Årets Restaurant: Marchal i København
* Årets Kokkeprofil: Torsten Vildgaard, Studio i København
* Årets Restaurantchef: Thorbjørn Hübertz, Bistro Boheme i København
* Årets Avec&Vinkort: Løkkens Vejkro i Løkken
* Årets Sommelier: Nicolai Hyllested, Falsted Kro på Sydfyn
* Årets Bo&Spis Adresse: Frederiksminde Hotel i Præstø
* Årets Frokostrestaurant: Nordisk Spisehus i Aarhus
* Årets Fiske & Skaldyrsrestaurant: Fishmarket i København
* Årets Bistro/Brasseri: No 61 i Odense
* Årets Dessert: Frederikshøj i Aarhus
* Årets Gennembrud: Rasmus Munk & team, Munkebjerg Hotel i Vejle
* Årets Oste: Marchal i København
* Årets Særpris: John Gynther, gastronomisk ansvarlig for Arla Unika.
/ritzau/
Du vil modtage en email med et link du skal klikke på, for at verificere din mailadresse. Når du har gjort det, vil du begynde at modtage nyhedsbrevet.
..og din tilmelding blev ikke registeret.
Klik eventuelt her, og prøv igen, eller kontakt os på avisen@avisen.dk. Så hjælper vi dig med at blive tilmeldt.