Drømmemål tager overskrifter i hele verden

Atlético Madrid var sat perfekt op til hjemmekampen mod Bayern München i Champions League. Spanierne vandt 1-0. (Foto: Foto: Francisco Seco/AP)

Saul Niguez' drømmemål var samtaleemne efter sejren over Bayern, da Atlético Madrids spillere mødte pressen.

Rosen fra medier verden over og holdkammeraterne vælter ned over Atlético Madrids midtbanespiller Saul Niguez.

Den 21-årige spanier scorede et formidabelt solomål, som sikrede Atlético Madrid en 1-0-sejr over Bayern München i den første af to semifinaler i Champions League. Han driblede i højt tempo forbi tre modstandere, før han sparkede bolden i mål.

- Saul Niguez' mål var et fantastisk øjeblik. Han er en god fyr, som holder benene på jorden, og han spillede uden nogen frygt i dag.

- Han udfordrede en-mod-en i alle situationer, og hans mål var et af de bedste i Champions League, siger venstrebacken Filipe Luís til uefa.com.

Flere holdkammerater supplerer:

- Det var meget vigtigt at score et mål, og Saul gjorde det fantastisk, siger målmand Jan Oblak.

- Det var et "golazo", siger angriber Antoine Griezmann.

Angrebskollega Fernando Torres deler også roser ud til både et medlevende publikum og til sine hårdtkæmpende holdkammerater.

- Det var en fantastisk aften, og jeg er glad på alle vores fans' vegne. Vi har fået det udgangspunkt, vi ville have: Vi fører inden returkampen, siger Fernando Torres til uefa.com.

- Vi blev ved og ved med at kæmpe. Bayern har et godt hold, men vi fortsatte med at gøre vores arbejde, tilføjer Torres.

Den 32-årige angriber var i anden halvleg selv tæt på at score til 2-0, men hans afslutning ramte stolpen.

/ritzau/