Danske Spil efterlyser: Ejer af eksotisk rejse med fede lommepenge

Festlige damer som sambadronningen her venter den heldige vinder af Rio-rejsen. (Foto: Foto: SCANPIX arkiv)

Danske Spil leder efter en vinder.

En gratis rejse for to til Rio. Med sol, strand, samba og sport i lange baner. Plus en kvart million kroner i lommepenge. Det lyder da ikke så tosset, vel?

En heldig dansker går rundt og har vundet rejsen uden at vide det. Det skriver Danske Spil, der i en pressemeddelelse efterlyser vinderen af en af de særlige OL-præmier, der alle blev udløst via ekstra-trækninger i marts.

Den heldige m/k vandt gevinsten sidst i marts i Onsdags Lotto. Kuponen er købt i Bog & Idé i Asnæs Centret i Odsherred.

Vinderkuponen udløser noget af en luksus-oplevelse: Man kommer til OL i Rio. Med en ledsager. Med en kvart million kroner i lommepenge. Med særfly. Med indkvartering på det officielle danske OL-hotel. Med billetter til flere forskellige idrætsdiscipliner. 

- De 14 af vinderne har indløst deres præmie og booket plads på flyet til Rio i august. Men vi mangler at høre fra den sidste vinder, siger Rikke Grønborg Crown, Brand Manager hos Danske Spil.

Den oprindelige frist for at indløse præmien med OL-rejsen var 20. april, men Danske Spil har forlænget fristen til onsdag 18. maj.

- Vi håber, vi med denne efterlysning kan få gjort opmærksom på det i lokalområdet, så vinderen finder ud af det og henvender sig, siger Rikke Grønborg Crown.

Selve gevinsten på de 250.000 kroner har vinderen et år til at få indløst.