Dansk verdensstjerne sætter strandvejsvilla til salg for megabeløb

Den 42-årige verdensartist Nikolaj Znaider har sat pragtvillaen i Hellerup til salg. (Foto: Foto: Lars Gundersen/PR/Img Artists)

Er pengepungen til det kan du erhverve violinisten Nikolaj Znaiders stuer, hans terrasse og hans havudsigt.

Verdensstjerne. Prisvinder. Boligsælger.

Violinisten Nikolaj Znaider er en af de største musikalske stjerner, der er fløjet fra sin danske rede ud i verden - og har erobret den med bue og violin. Og er pengepungen polstret, er der nu mulighed for at overtage hans stuer, hans terrasse og hans havudsigt.

Prisvinderen har nemlig sat sit hvidpudsede palæ i Hellerup til salg, og for at kunne indrette de 241 kvadratmeter plus kælder og tagetage, skal man finde millionerne frem. Huset er nemlig blevet udbudt til salg for 29.800.000 kroner.

Det skriver Boliga Kendte.

Det er da heller ikke på en hvilken som helst version af Sommervej, Lærkevej eller Nørregade, man vil kunne invitere gæster over til drinks og dans.

Huset ligger nemlig på den rigtige side af Strandvejen: Richelieus Alle - hvor man finder boligen - bliver beskrevet som en "af de smukkeste og mest eftertragtede sundveje mellem Øresund og Strandvejen," af liebhavermægleren Claus Borg & Partner, der står for salget. Samme mægler, der i sommer solgte naboens hus på 35 dage.

Om Nikolaj Znaider vil få en ligeså kort periode med titlen "hussælger", må tiden vise, men hvis pengene er på plads, er der rige muligheder for at bolig-hjertet kan begynde at banke lidt hurtigere hos de potentielle købere.

Huset ligger på Richelieus Allé i Hellerup og har blandt andet et orangerie. Foto: Claus Borg & Partner

Huset fra 1914 har både herreværelse, opholdsstue med både brændeovn og karnap samt en havestue med til trappe et orangerie.

Ligesom man kan nyde synet af sin liebhaverejendom fra flere terrasser, ankomstpladsen eller i den grønne have. 

Nikolaj Znaider regnes for at være en af verdens bedste violinister. Han vandt allerede som 16-årig den prestigefyldte pris Den Internationale Carl Nielsen Violinkonkurrence. Siden er det ikke alene blevet til flere priser og et Ridderkors - han har ved siden af sin af violinspillet en karriere som dirigent.