Danica Curcic i nye udfordringer: Jeg var så nervøs

Underholdning
Henrik Ohsten (Foto: Henrik Ohsten/Free)

33-årige Danica Curcic har fundet tilbage til komedien, som denne gang har budt på en særlig udfordring.

Danica Curcic er nået vidt omkring i sin karriere, der indtil videre har taget hende omkring danske filmhit som "Stille hjerte" og "Fasandræberne" til udenlandske produktioner som "The Mist" og "Out Stealing Horses".

Snart er den 33-årige skuespillerinde igen at finde på det danske lærred, når hun spiller med i komediefilmen "Mødregruppen". Da hun først læste manuskriptet, var hun ikke i tvivl om, at dette var et job for hende.

- Jeg blev meget tiltalt af min karakters udvikling. Hun starter som en overklassepige, der kommer i et miljø, hvor alt bliver gjort for hende. Så sker der nogle ting i hendes liv, som gør, at hun må tage hjem til sin barndomsby, hvor hun ikke har været i mange år, fortæller Danica Curcic om sin karakter Line.

Line forlader hun sin mand og sit jetsetliv i Hongkong, da hun finder ud af, at manden har en affære med familiens filippinske barnepige.

Hun vender derfor hjem til Sydfyn, hvor jetsetlivets luksusgoder og bekvemmeligheder er væk.

- Her oplever hun at blive konfronteret med at skulle tage sig af sit eget barn, som hun ikke selv har passet så meget tidligere. Så for hende er det en helt ny begyndelse i at skulle gøre alting selv og finde sig selv igen, forklarer Danica Curcic.

Filmen har fået titlen "Mødregruppen", og også skuespillere som Julie Agnete Vang, Marijana Jankovic, Lærke Winther og Anders W. Berthelsen er på rollelisten.

Blandt filmens mest centrale personer er også en række babyer, og det har som det naturligste i verden betydet, at rollefordelingen på settet har ændret sig.

- Det er klart, at det er udfordrende med babyer på filmsettet. Fokus er kun på, om babyerne har det godt. Når babyerne sover, må vi andre vente. De er førsteprioritet, siger Danica Curcic.

Selv har hun spillet tæt sammen med Elias på fem måneder, og i begyndelsen var det ikke uden nerver.

- Jeg var så nervøs for, om han ville græde. Man ved jo aldrig med babyer, men han har simpelthen været så god. Han er glad hele tiden, så det har næsten været svært at filme scener, hvor han skulle være ked af det. Han er meget let at arbejde med og helt fantastisk, siger Danica Curcic.

"Mødregruppen" får premiere 7. februar 2019.

/ritzau/

Af Nicoline Sørensen/ritzau/