Cristiano Ronaldo træner med igen inden City-brag

Sport
Real Madrids Cristiano Ronaldo var ikke med, da spanierne spillede 0-0 ude mod Manchester City i sidste uge. (Foto: Foto: Jon Super/AP)

Cristiano Ronaldo trænede på lige fod med holdkammeraterne hos Real Madrid, som møder Manchester City.

Real Madrid kan igen gøre brug af Cristiano Ronaldo, som mandag trænede med på lige fod med holdkammeraterne inden onsdagens Champions League-semifinale mod Manchester City.

Ronaldo gik glip af sidste uges 0-0-opgør i Manchester, og portugiseren var heller ikke med, da Real Madrid i lørdags vandt 1-0 ude over Real Sociedad i Primera Division.

Men nu ser det ud til, at Ronaldo, som har misset de seneste tre kampe for Real Madrid, igen er klar til at tørne ud for hovedstadsklubben.

Karim Benzema var endnu ikke fysisk parat til at deltage på lige fod med de øvrige Real Madrid-spillere, men den franske angriber meldes også tæt på en klarmelding.

- Ronaldo og Alvaro Arbeloa fuldførte træningen med resten af truppen, mens Benzema løb rundt alene på banen, oplyser Real Madrid.

Ronaldo, som har scoret 16 mål i 10 Champions League-kampe i denne sæson, forventer endnu en tæt kamp mod City.

- Når Manchester City er nået frem til semifinalerne, så er det fordi, at det er et fremragende fodboldhold.

- At slå PSG ud på vejen er ikke nogen nem opgave, men det formåede City at gøre. Det er et hold med meget få svagheder, siger Ronaldo til klubbens hjemmeside.

/ritzau/